Actualitat

Vés enrere

SECRETARIA ACTUALITAT

 

LLEI D’ACCÉS A L’ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

 

El dia 1 d’octubre de 2010 va entrar en vigor la Llei 21/2010, de 7 de juliol, d’accés a l’assistència sanitària de cobertura pública a càrrec del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 5672 de 16/07/2010), per la qual es reconeix el dret a l’assistència pública als professionals lliberals que no tenen l’obligació de cotitzar a la Seguretat Social, per haver optat la seva afiliació a la Mútua alternativa corresponent (dels aparelladors/arquitectes tècnics/enginyers d’edificació PREMAAT).

Per tant, a partir del dia 1 d’octubre de 2010 els arquitectes tècnics/enginyers d’edificació que exerceixin la professió com a professionals lliberals, estant empadronats en qualsevol municipi de Catalunya i que acreditin que no tenen accés a l’assistència sanitària de cobertura pública a càrrec d’una altra entitat diferent del Servei Català de la Salut, en aquest cas PREMAAT, tindran el dret a l’assistència sanitària gratuïta.

Els tràmits a realitzar ? cal anar personalment al Centre d’Atenció Primària (CAP) que  correspongui d’acord amb el domicili, i el Departament d’Atenció al Client informa al respecte.

Si no teniu coneixement del CAP que us correspon, ho podeu consultar al web del Servei Català de la Salut, www10.gencat.net/catsalut, a la pàgina principal: guia de centres i posant adreça i població.

Si teniu alguna qüestió al respecte poseu-vos en contacte amb el Col·legi a secretaria@apatgn.org
 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.