Actualitat

Vés enrere

Segueix-nos a les xarxes socials!

imatge decorativa

Les xarxes socials del COAATT han esdevingut un dels canals de comunicació més directes i es dirigeixen tant als col·legiats com a la resta de professionals del sector i als ciutadans en general.

Mitjançant les xarxes socials compartim tota la informació del dia a dia del Col·legi: notícies d’actualitat del sector i de la professió, sessions formatives, activitats col·legials, nova normativa i publicacions i, en general, tota aquella informació que es considera d’interès per als nostres seguidors.

 

Els objectius principals de la participació del COAATT a les xarxes socials són:

- Incrementar la visibilitat i posicionament social de la institució com a referent en el sector de la construcció i l’edificació.

- Augmentar el trànsit de visites cap a la pàgina web del COAATT.

- Millorar les eines de comunicació amb el col·lectiu professional.

 

Periòdicament, a través de la pàgina de Facebook del COAATT, també es realitzen campanyes publicitàries, basades en la distribució i difusió de continguts de rellevància i de valor adreçats als diferents públics als quals el COAATT vol impactar, per tal de reforçar i expandir els nostres continguts i relacionar-nos amb la resta de la comunitat.

A més, durant l’any 2018, el Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE) junt amb els Col·legis Professionals de tot l'Estat, va iniciar  una acció coordinada en xarxes socials, creant el hashtag #conectAT a Twitter per al foment de la professió. Des del COAATT us convidem a que en feu ús de l'etiqueta #conectAT a les vostres publicacions a Twitter, per tal de fer la màxima difusió de la informació d'interés del sector, reforçant així la nostra professió.

Les dades ens mostren que la resposta dels col·legiats i del públic en general està sent molt positiva ja que, a mesura que passa el temps, estem tenim un nombre més alt de seguidors, així com més interaccions que mostren la seva satisfacció pel funcionament d’aquestes eines de comunicació.

 

EVOLUCIÓ SEGUIDORS XARXES SOCIALS COAATT

  2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
Facebook 98 178 237 276 545 800 883 950
Twitter 151 455 858 1166 1.492 1.761 1.920 1.956
LinkedIn - - - - 78 149 200 234

 

Si utilitzes Facebook, Twitter i/o Linkedln, uneix-te a nosaltres!!

COAATT.Tarragona 

@COAATT              

Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.