Actualitat

Vés enrere

Servei gratuït de consultes tècniques OAG

imatge decorativa

Amb motiu de l'Estat d'Alarma i arran de la nova fase de desconfinament que ha decretat el Govern a tot Espanya degut a la pandèmia del Coronavirus, obrascongarantia.com vol aportar el seu petit gra de sorra als ciutadans per suportar millor aquesta difícil situació que ens afecta a tots i que, també entre tots, superarem.

En aquests moments al procedir a la reobertura de nombrosos locals comercials i negocis amb atenció al públic, sorgeixen una sèrie de dubtes, per al compliment de la normativa estatal, entre d'altres qüestions:

  • Ajustar l'activitat als nous aforaments permesos.
  • Distàncies de seguretat a mantenir, de clients i treballadors, establint la senyalització adequada.
  • Zones comunes i privades.
  • Manteniment del local: ubicació de les mesures de protecció, elements de desinfecció i condicions d'avaluació.
  • Climatització i ventilació.

 

A aquest efecte, doncs, obresambgarantia.com ha habilitat un servei telèfonic i online gratuït per a que les persones interessades puguin realitzar al moment les seves consultes als nostres professionals especialistes - Arquitectes Tècnics Col·legiats - sobre diferents aspectes constructius relacionats amb el seu local o negoci.

El servei gratuït de consultes tècniques d' obresambgarantia.com  es canalitza a través del formulari online que hi ha a la mateixa plataforma web o del següent telèfon:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.