Actualitat

Vés enrere

Setmana de l´accessibilitat

imatge decorativa

En les darreres setmanes s’han rebut algunes consultes sobre “Certificats d’accessibilitat universal” requerits per l’administració a l’hora de donar prestacions a un local o espai.

Molts tècnics, quan pensem en l’accessibilitat ens venen al cap  les rampes i ascensors, mides, pendents… Però amb aquesta reflexió deixem de banda a molts col·lectius que per les seves limitacions temporals o permanents se’ls dificulta molt fer ús de l’espai sobre el que estem treballant.

Des de la Fundació COAATT s’està fent una gran feina per donar a conèixer aquests aspectes i és el que ens ha motivat a organitzar “La Setmana de l’Accessibilitat”, donar visibilitat al treball de fons realitzat des de la Fundació COAATT i fer-ne partícips al beneficiaris.

Durant aquest dies es faran diferents xerrades i col·loquis dirigits a col·lectius que per la seva activitat professional o personal, que va des del mateixos tècnics que fan els projectes, fins als usuaris, passant pels col·lectius que els donen suport, poden tenir interès en conèixer propostes, aspectes normatius, consells... sobre els que s’ha estat aprofundint.

En el següent enllaç us podeu inscriure a les Jornades que es portaran a terme la setmana del 4 a l’11 d’abril. A la Jornada dels Tècnics també hi podreu accedir des de l’Àrea de Formació de la web del COAATT.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.