Actualitat

Vés enrere

SOBRE EL COBRAMENT DE LA PRESTACIÓ DE ATUR

COL·LEGIACIÓ I COBRAMENT DE LA PRESTACIÓ D’ATUR

 

El Col·legi ha estat coneixedor que a alguns col·legiats els hi ha estat denegada la prestació d’atur pel fet d’estar col·legiat. És a dir, que havent presentat la documentació requerida per sol·licitar dita prestació, han rebut una resolució denegatòria de la prestació, indicant textualment que la mateixa es produïa “per incompatibilitat amb el treball por compte pròpia”.

Per aquest motiu, si algun col·legiat es troba en aquesta situació que es posi en contacte amb el Col·legi que se l’informarà dels tràmits a seguir.

Més informació:

Assessoria del Col·legi

secretaria@apatgn.org 

977 21 27 99 ext. 1 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.