Actualitat

Vés enrere

Sopar COAATT 2018

imatge del sopar

El passat divendres, dia 15 de juny de 2018, més d’un centenar de persones vàrem celebrar el Sopar COAATT 2018.

Vàrem gaudir d'una nit en un entorn privilegiat, amb una posta de sol espectacular a la terrassa del restaurant Lumine Hills ClubHouse, un espai desconegut per a la majoria dels assistents.

L’empresa OFITEC TR DRON va realitzar una sobrevolada d’un drone, per tal de captar una sèrie d'imatges i vídeos de l'esdeveniment, que es poden veure tant al web del COAATT com a la nova App iCOAATT, que es va presentar en aquesta vetllada.

També vàrem comptar amb un Fotomaton, que ens va permetre fer-nos fotos personalitzades i imprimir-les al moment, fent d’aquest un dels moments més divertits de la nit. Les instantànies, que es van regalar a tots els assistents, van servir com a record del Sopar COAATT 2018.

Seguidament vàrem poder gaudir dels aperitius a la terrassa Hills i degustar uns cocktails de Vermuts Miró.

Desprès del Sopar, a l’interior de la Casa Club Hills, es van lliurar les insígnies commemoratives als 6 arquitectes tècnics i aparelladors que enguany compleixen 50 anys d’ofici, als 9 que celebren el primer quart de segle de professió i vàrem donar la benvinguda a la mitja dotzena de joves que han passat a formar part del nostre Col•legi Professional. De manera simbòlica i com marca la tradició, als nous professionals col·legiats se’ls va entregar un casc d’obra amb el logotip del COAATT.

Per finalitzar l’acte, el president del COAATT, el Sr. Adolf Quetcuti, al seu parlament, va esperonar a tothom a afrontar els nous reptes que es plantegen tot just ara que s’inicia lentament la recuperació del sector de la construcció i a generar sinergies de col·laboració entre ells, per aprofitar l’experiència dels qui porten més anys treballant o per treure rendiment de les noves tecnologies aplicades a aquesta professió tant important a nivell laboral i social.

L’acte es va tancar amb unes paraules del president del Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya i també president del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, el Sr. Miquel Vendrell.

 

Gràcies a tots i totes els que, un any més, vàreu venir a gaudir d'aquest esdeveniment!! L’any que ve intentarem tornar-vos a sorprendre!!

 

 

FOTOGRAFIES DEL SOPAR COAATT 2018

 

FOTOGRAFIES DEL DRONE

 

VÍDEOS DEL DRONE


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.