Actualitat

Vés enrere

TANCAT TEMPORALMENT EL TRÀMIT TELEMÀTIC DE SOL·LICITUD DE CÈDULA D'HABITABILITAT DE SEGONA OCUPACIÓ

La Generalitat de Catalunya ens ha comunicat que per canvis a la plataforma de tramitació telemàtica de la sol·licitud de cèdula d'habitabilitat de segona ocupació, temporalment aquest tràmit no es podrà fer per internet.

 

Cal esmentar, que el VISAT/REGISTRE amb el COAAT de Tarragona, SI que es podrà continuar realitzant telemàticament al COAATT, però s’haurà de sol·licitar aquesta cèdula presencialment al servei territorial o l'oficina local de l'àmbit de l'habitatge per al que es demana la cèdula. [Veure Llocs]  


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.