Actualitat

Vés enrere

EurBE - Targeta Europea d´Expert en Edificació

imatge de la targeta EurBE

La targeta EurBE (EUROPEAN BUILDING EXPERT) és un reconeixement professional que pretén afavorir la lliure circulació dels tècnics experts en edificació a Europa, de manera que les empreses, clients i administracions públiques puguin reconèixer les habilitats del professional.

Mitjançant l’avaluació de la formació i experiència professional, s’aconsegueix assegurar uns estàndards de professionalitat que garanteixen la seguretat, qualitat i protecció del consumidor.

Per a obtenir la targeta EurBE s’hauran de justificar els coneixements i habilitats en cadascuna de les competències, mitjançant l’aplicació disposada a www.arquitectura-tecnica.com, la informació serà revisada pel NMC (National Monitoring Committe).

El NMC espanyol el composen membres escollits pel CGATE (Consejo General de la Arquictura Técnica de España) i seran els encarregats d’avaluar les sol·licituds rebudes i qui dictaminarà aquells candidats mereixedors de l’acreditació, que s’enviaran al EMC (European Monitoring Committe) per a la seva validació.


Avantatges:

• Afavorir la mobilitat professional
• Disposar d’un distintiu de qualitat
• Reconeixement de les competències per un organisme europeu de prestigi

Requisits necessaris:

• Exercir la professió d’ Arquitecte/a Tècnic/a i estar col·legiat/da 
• Tenir una experiència professional rellevant de almenys dos anys
• Mantenir una formació actualitzada i continuada

 

Més informació [AQUÍ]