Actualitat

Vés enrere

TARIFES 2014

REVISIÓ DELS PREUS PER AL REGISTRE O VISAT 2014

 

Al 2014 i amb caràcter general, s’aplicarà un descompte de l’11 % al treballs de direcció i redacció de projectes que es visin digitalment. En el cas de les cèdules d’habitabilitat, les visades digitament tenen un descomptes del 20 % sobre les visades presencialment.

A la vegada, el preu del visat d’obres de reforma, ampliació i obra nova, baixa al voltant del 12% en el cas del visat presencial, i del 25 % en el visat digital.

El registre o visat d’estudis de seguretat, inclosos dins el projecte, serà gratuït. També el control de qualitat, si es registra o visa la direcció d’obra o la direcció d'execució.

Per exemple, el registre o visat d’un projecte i direcció, i estudi bàsic de seguretat d’una piscina o una reforma que no superi el 100 m², costava 105 € al 2013, i costarà 80 o 90 € al 2014.

El preu del registre o visat dels certificats d’habitabilitat passa de 10 a 12 € si es realitza de manera digital, i de 12 a 15 € si es fa presencialment. El COAATT oferirà també un servei de tramitació electrònica de la sol·licitud de la cèdula d’habitabilitat, a un preu de 9 € més les taxes administratives.

Els preus aplicables a la resta d’intervencions: projectes d’activitat, certificats d’eficiència energètica, informes, ITE, memòries valorades o taxacions, no es modifiquen. Tampoc es modifiquen les despeses de gestió o tramitació, ni els descomptes aplicables a les intervencions.

Les tarifes les podeu consultar dins l'apartat del web del COAATT: Serveis al Col·legiat » Visats » Tarifes de despeses de gestió

 

CONSULTAR LES TAXES DE REGISTRE O VISAT 2014

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.