Actualitat

Vés enrere

Termografia a la tardor

imatge decorativa

La càmera termogràfica és una eina molt útil, per la seva facilitat d’ús, i per la forma senzilla com pots obtenir les fotos tèrmiques al costat de les fotos físiques de l’element que estiguis estudiant. Això et permet reconèixer de forma ràpida on es pot trobar la patologia que busques i fer una diagnosi ràpida i clara del que pot estar passant.

Però, de quines patologies ens pot informar?. Doncs de totes aquelles que comportin un canvi de temperatura en els elements que afecten.

Podem trobar deficiències en els aïllaments, fugues d’aigua, sobre escalfament en elements elèctrics, detecció de plagues de termites o altres. I ens facilita documentar un informe o dictamen i justificar la diagnosi que el determini.

Per altra banda podem redactar els informes d’eficiència energètica amb criteri per poder establir unes mesures de millora que s’ajustin a les veritables necessitats de l’immoble.

Per obtenir uns resultats òptims de les nostres fotografies, cal que hi hagi un canvi tèrmic important entre els espais que estem fotografiant, per això en les èpoques més fredes obtenim resultats òptims de les nostres fotografies termogràfiques i podem detectar fugues de calor, ponts tèrmics, condensacions...

 

 

En les imatges obtingudes amb la càmera Flir E6 podeu observar les humitats per capil·laritat que es produeixen a l’interior d’aquest immoble. I també podeu observar en les següents imatges com es detecta un error en l’aïllament de la façana de formigó.

 

 

La millor època per poder obtenir resultats òptims, és quan les temperatures exteriors estan per sota dels 12°C i amb sistemes de calefacció en funcionament a l’interior de l’edifici.

CONDICIONS DE L' OFERTA

Recollida de dilluns a dijous a partir de les 10:30 hores al COAATT
Devolució el dia següent abans de les 10:00 hores al COAATT
Preu oferta 8 €

*Oferta vàlida del  2 de novembre al 31 de desembre de 2020.

*Només es vàlida per 1 dia. Un cop feta la devolució es podrà tornar a sol•licitar un cop hagin passat 48 hores. 

*Les devolucions que no es realitzin dintre del període establert a la oferta es facturaran a preu normal de Lloguer 

*La càmera s’ha de retornar amb la bateria carregada al 100%.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.