Actualitat

Vés enrere

Tot ben assegurat, tots més tranquils

Imatge decorativa
L’arquitecte tècnic desprèn confiança en el procés constructiu cap a la resta d’agents que intervenen a l’obra i, per aquest motiu, l’arquitecte tècnic pot informar-los sobre la importància d’estar ben protegits davant la seva responsabilitat dins el procés constructiu.
 
El Col·legi resta a la vostra disposició per a donar aquest servei als agents que intervenen a l’obra, ja que hi ha la possibilitat de poder contractar les diferents assegurances que es puguin necessitar durant l’execució.
 
► Al promotor:
Pòlissa de RC promotor
Pòlissa decennal
• OCT
 
A l’autopromotor:
Pòlissa de RC d’autopromotor
És conegut que no és necessària la pòlissa Decennal ni OCT, però seria recomanable la seva contractació, perquè si es vol vendre l’habitatge durant els 10 anys posteriors a la seva finalització necessitarà la pòlissa de Decennal i OCT.
 
Al constructor:
Pòlissa de RC constructor
Pòlissa Tot Risc Construcció
Pòlissa d’accidents segons conveni (si es té treballadors)
 
Als tècnics:
Pòlissa de RC professional, recomanant que tingui la cobertura adequada a l’exercici professional realitzat.
 
 
Consulteu-nos a asseguracoaatt@apatgn.org o al telèfon 977.212.799 (ext. 113)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.