Actualitat

Vés enrere

Tot no es pot controlar

Imatge decorativa

L’arquitecte tècnic no pot controlar tot el que succeeix durant el seu exercici professional, i més si hi ha terceres persones involucrades, com són: altres tècnics, promotor, constructor, treballadors,..., perquè els errors o equivocacions involuntàries sempre estan presents.

Davant la incertesa, s’ha de valorar que contractar una assegurança de responsabilitat civil que doni tranquil·litat, cal contractar una pòlissa responsabilitat civil professional amb la cobertura adequada al risc i respongui davant una reclamació que es pot presentar en qualsevol moment, independentment com s’exerceixi la professió  (lliberal, en societat, assalariat i/o funcionari). El Col·legi us pot assessorar davant qualsevol dubte.

I en base la confiança que l’arquitecte tècnic desprèn vers a tots els agents de la construcció, i la importància que promotor, constructor i altres tècnics han d’estar ben protegits davant la seva responsabilitat dins el procés constructiu, Col·legi dona el servei amb les següents pòlisses:

- Pòlissa de responsabilitat civil de promotors i constructors: assegurança a contractar pel promotor i/o constructor per a garantir la responsabilitat de l’empresa, com també als socis i treballadors de l’empresa, incloent personal tècnic com contractat laboral. Dona cobertura a la responsabilitat per danys materials i personals que, de manera involuntària, pot ocasionar el desenvolupament de l’activitat de promoció o construcció.

- Pòlissa decennal de danys de l’edificació: assegurança obligatòria a contractar pel promotor per a tota promoció d’habitatges, des de l’entrada en vigor de la LOE, llevat per als autopromotors individuals d’un únic habitatge unifamiliar per a ús propi. Tot i que per a aquests últims casos és convenient la seva contractació perquè els hi serà exigible en cas de transmissió durant els 10 primers anys.

- Pòlissa responsabilitat civil professional: a contractar els altres tècnics vinculats a l’obra (arquitecte, enginyer,...).


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.