Actualitat

Vés enrere

Tramitació de les cèdules d´habitabilitat

imatge decorativa

Recordeu que el tràmit de sol·licitud de cèdules d’habitabilitat a l’Agència de l’Habitatge continua obert, però aquestes s’han de fer de manera telemàtica.

Recordeu també que, el servei de visat/registre de treballs professionals del Col·legi continuen oberts mitjançant la plataforma de visat digital i també la transferència d’informació entre el COAATT i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Malgrat que han estat suspesos els terminis de tramitació administrativa, degut a l'estat d'alarma per la Covid-19, des de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya es continua fent la revisió d’expedients mitjançant teletreball.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.