Actualitat

Vés enrere

Tramitació del pagament de peritatges judicials

imatge decorativa

A partir del dia 1 de setembre de 2020, el Departament de Justícia  posarà en funcionament un nou tràmit electrònic per a la  gestió de les sol·licituds de pagament dels peritatges judicials que van a càrrec del Departament de Justícia, regulat per la Instrucció 4/2020, de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia,  i  que permetrà una gestió molt més àgil del procediment al professional que ha estat nomenat judicialment per realitzar el dictamen pericial.

A través del Centre d’Estudi Jurídics i de Formació Especialitzada es van organitzar algunes sessions informatives, destinades als  perits que en algun moment d’aquests dos últims anys  han realitzat algun peritatge judicial, d’acord amb els criteris de l’ordre abans esmentada, i per tant  han presentat alguna sol·licitud de pagament al Departament de Justícia.
 
S’ha actualitzat el contingut del web de la seu judicial electrònica de Catalunya (apartat “Destaquem”), amb  una guia informativa del nou tràmit,  que recull captures de pantalla i un apartat de preguntes freqüents. Aquesta  pàgina s’anirà actualitzant periòdicament, recollint qualsevol novetat que hi hagi en relació al tràmit.