Actualitat

Vés enrere

TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA DE LA CÈDULA

TRAMITACIÓ DE LA SOL·LICITUD DE CÈDULA D’HABITABILITAT D’HABITATGE USAT EN LÍNIA

 

Per tal de poder fer la tramitació electrònica de la cèdula d'habitabilitat d'habitatge usat és necessari realitzar el visat del certificat d'habitabilitat de manera digital.

Instruccions per a la tramitació:

 

1.     Visat del certificat d’habitabilitat d’habitatge usat.

Per fer-ho cal accedir a l’Oficina Virtual i utilitzar el visat telemàtic del Col·legi i sol·licitar el tràmit de la manera habitual.

 

 

Més informació sobre el visat digital [+]

2.     Sol·licitud de cèdula d’habitabilitat d’habitatge usat a la OVT (Oficina Virtual de Tràmits) de la Generalitat de Catalunya

Per fer-ho cal accedir a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya i cercar el tràmit: sol·licitud de cèdula d'habitabilitat de segona ocupació (habitatge usat).

Per accedir a fer la sol·licitud és necessari registra-se o disposar d’algun dels certificats digitals acceptats (idCat, DNI Electrònic, Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, Camerfirma o altres reconeguts. El pot sol·licitar el propi col·legiat en nom del client o el propi client (si disposa d’acreditació o certificat digital.

Complimentar la sol·licitud:

En accedir als camps del document es mostra a l’esquerra una finestra d’ajuda que cal consultar. Els camps marcats amb (*) son obligatoris

  • És imprescindible omplir totes les dades que es demanen a la sol·licitud.
  • És important incorporar correctament el Nº de Document de visat. En el cas del COAATT, el codi assignat al certificat d’habitabilitat te 16 dígits:

COAATT (identificació Col·legi de Tarragona), EXX (any exercici), YYYY número d’expedient.  Exemple, COAATT-E11-08234

  • Al camp “Responsable” s’ha d’especificar “ Arquitecte tècnic de Tarragona
 
 
  • Un cop enviada la sol·licitud es demana la forma de pagament, que es pot fer amb targeta o carta de pagamen
  • Recordeu imprimir la sol·licitud i, si l’utilitzeu, la carta de pagament.

     

 

Fitxa de sol·licitud de cèdula d'habitabilitat de segona ocupació (habitatge usat)

 

Més informació:

 Gabinet tècnic

Telèfon:  977 21 27 99 - ext. 3

gabtec@apatgn.org

 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.