Actualitat

Vés enrere

Noves dates CONTART Eivissa 2020

imatge CONTART 2020

L’organització de CONTART 2020, el Consejo General de la Arquitectura Técnica de España i el Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació d'Eivissa i Formentera, han pres la decisió, per responsabilitat i pel benestar de tots els assistents a aquest Congrés, de traslladar la seva celebració als dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre de 2020.

La VIII Edició de la Convenció Internacional de l'Edificació, CONTART 2020, ha esdevingut la cita més important del sector de l’edificació i la construcció, on tots els agents poden posar-se al dia i crear xarxes de networking per a treballar en un futur millor. Professionals, empreses, associacions i altres entitats es donaran cita per a oferir el seu punt de vista i aportar possibles solucions per a tots els nous reptes als que s’enfronta el sector.

CONTART 2020 tindrà de temàtica la “Salut dels Edificis” com a eix central. Ponències, debats i molt més tractaran un tema tant important i comú a totes les persones, per a abordar el futur de l’ activitat edificatòria així i com la humanització dels edificis.

La darrera edició de CONTART 2018 va ser tot un èxit, on més de 700  professionals, investigadors, docents i  ponents de tota Espanya es van donar cita al congrés nacional d’ arquitectura més important.

Per a més informació i veure la programació de CONTART 2020, podeu visitar el web oficial.