Actualitat

Vés enrere

Treball eficaç i segur

Imatge decorativa

Les reunions virtuals online, actualment, s’han convertit en el món laboral com l’eina ràpida, àgil i eficaç per a tractar temes reunint a les persones implicades independentment d’on es trobin, i evitant despeses de trasllat i pèrdua de temps, facilitant la conciliació laboral i personal.

Som coneixedors que en el món online hem de protegir la nostra privacitat, per tant, quan es fan reunions virtuals, també, cal prendre mesures específiques que evitin incidents que posin en risc les nostres dades personals o puguin comprometre la nostra privacitat.

La Agencia de Protección de Datos té publicat en el seu blog un article sobre Privacidad en reuniones online, en el qual es facilita una sèrie de consells bàsics a tenir en compte en les reunions online per mantenir la privacitat i seguretat, que es resumeixen en: conèixer i complir les polítiques de l’organització, tenir en compte la logística de la reunió i escollir les mesures apropiades per a cada situació.

Aquests consells estan dirigits als organitzadors de la reunió online, però també cal conèixer-los quan s’és partícip per tenir la seguretat que la reunió online es desenvolupa en un espai de treball eficaç i segur. 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.