Actualitat

Vés enrere

Trobada COAATT 2020-2022

imatge de la Trobada COAATT 2020-2022

El passat divendres, dia 3 de juny de 2022, vàrem celebrar la Trobada COAATT 2020-2022, amb prop de 200 assistents, al Celler de Vila-seca.

Després de tres anys esperant, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) ha tornat a celebrar un dels seus actes més tradicionals, que enguany l'hem anomenat Trobada COAATT 2020-2022.

Enguany la trobada ha tingut lloc en un espai molt especial, el Celler de Vila-seca, que té la consideració de Bé Cultural d’Interès Local.

El Celler de Vila-seca ha obert portes fa ben poc amb la inauguració per part del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i després d’una extensa restauració i museïtzació que ha convertit aquest edifici d'estil noucentista en un equipament cultural de primer ordre i amb capacitat per a un miler de persones.

El sopar del COAATT ha estat el primer esdeveniment de caire no municipal que s’hi celebra i ha servit per homenatjar a 80 dels arquitectes tècnics col·legiats i col·legiades que, durant aquest anys de pandèmia, han celebrat els seus 50 o 25 anys de professió, i donar la benvinguda a la professió als nous col·legiats i col·legiades que han començat a formar part del COAATT durant els anys 2020, 2021 i 2022.

L’acte es va iniciar amb dos torns de visites al Museu del Celler. Un museu diferent, sorprenent i emocional, que se centra en la divulgació del valor de l’edifici, la singularitat arquitectònica de les anomenades Catedrals dels vi i la pràctica de la viticultura a la zona en els últims 100 anys. Un recorregut pels diferents interactius del Museu que ens va facilitar comprendre la història i entendre tot el procés de producció del vi: des del moment inicial de la verema fins al seu consum. Una experiència a través dels sentits, una imatge moderna i renovada de la producció passada i actual.

A la Sala d’Elaboració vam poder veure una gran projecció animada de vídeo mapping que narra de forma il·lustrada el procés d’elaboració del vi, des de la verema fins a la taula. Desprès, a la Sala de Premsat, vam poder veure restaurades les antigues màquines de premsat i els sistemes de bombeig fins els cups i les tines.

Seguidament, es va realitzar l' aperitiu, on vàrem comptar amb una actuació musical i amb una florista-actriu, que va amenitzar l'estona als assistents a través d'un joc de preguntes i respostes sobre la història del COAATT, obsequiant als encertants amb unes boniques i acolorides tulipes.

A continuació, es va donar inici al tradicional Sopar, enguany acompanyat de l' actuació del grup Mr. Jäck, que va amenitzar tot el sopar amb la seva música en directe.

Seguint amb el programa previst de la Trobada COAATT 2020-2022, a les onze de la nit, es va iniciar l’acte d’homenatge als col·legiats i col·legiades amb el parlament del president del COAATT, el Sr. Adolf Quetcuti, i el lliurament de les insígnies commemoratives als arquitectes tècnics i aparelladors que enguany compleixen 50 i 25 anys de professió, així com vàrem donar la benvinguda als nous col·legiats/des que han passat a formar part del nostre Col·legi Professional. De manera simbòlica i com marca la tradició, als nous professionals col·legiats se’ls va entregar un casc d’obra del COAATT.

A l'acte d'homenatge col·legial d'enguany, també es va aprofitar per a agrair tots els anys de dedicació i implicació, on serà difícil oblidar tota la seva labor i la seva participació en la transformació de la nostra institució, a la treballadora del COAATT, la Sra. Carme Vallverdú, que al mes de maig de 2020 (després de gairebé 47 anys prestant els seus serveis a la seu col.legial), va passar a una nova etapa de la seva vida, a una merescuda jubilació.

Com a cloenda, novament, la música en directe del grup Mr. Jäck va ser l’encarregada de posar el punt final a la vetllada.

 

Gràcies a tots i totes els que, un any més, vàreu venir a gaudir d'aquesta trobada!! #festaCOAATT2022

* Recordem que feu un bon ús de les imatges i que les fotografies són d'us exclusivament privatiu i no es poden compartir en xarxes socials i altres aplicacions sense el consentiment manifest de les persones que apareguin, en compliment del RGPD.

 

LA NOTÍCIA ALS MITJANS DE PREMSA:

- InfoCamp de Tarragona: "Prop de 200 assistents al sopar anual del Col·legi d'Aparelladors de Tarragona"

- Reus Digital: "Prop de 200 assistents al sopar anual del COAATT"


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.