Actualitat

Vés enrere

UN DIBUIX PER AL TEU REI

 

13È RECULL DE DIBUIX INFANTIL: PINTA LA POSTAL DE NADAL DE LA FUNDACIÓ COAATT

 

TEMA: JOCS MEDITERRANIS DE TARRAGONA “OBJECTIUS I VALORS”

 

Bases i Full de dibuix per participar

 

El COAATT organitza la campanya de nadal preparant els actes infantils, que com cada any, volen ser punt de trobada del col·lectiu i familiars.

La Fundació COAATT convoca als fills, filles, néts i netes dels col·legiats residents del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, d’edats compreses entre els 0 i els 10 anys (ambdues incloses). Els nens de 0 a 3 anys podran rebre el regal del rei facilitant, únicament, les seves dades.

Seguirem enguany amb la modalitat 1 dibuix x 1 regal, que entregaran els Reis Mags, el dia 6 de gener de 2017 a 2/4 d’1 del migdia al COAATT, a cada nen personalment i els finalistes escollits formaran part del disseny de la postal del Nadal següent (desembre-2017). Podeu entregar els dibuixos fins el 30 de desembre de 2016 a la seu del COAATT.

Els Jocs Mediterranis arribaran a Tarragona. Aquest esdeveniment ha portat aparellat la celebració de diferents projectes com és el Projecte Educatiu dels Jocs. Es tracta d’una eina que té per objectiu dotar de contingut els centres educatius del territori. El projecte, iniciat l’any 2014 ha tingut una incidència en 279 centres educatius del territori (179 de Tarragona i 100 de les Terres de l’Ebre).

Amb això s’ha volgut:

- Difondre els principis i valors dels Jocs Mediterranis a l’àmbit escolar

- Promoure els valors de l’esport vinculat al desenvolupament integral de l’infant

- Estimular el desenvolupament de talents per a la pràctica educativa de l’esport

- Fomentar el sentiment de pertinença a la cultura de la Mediterrània

Des d’aquesta visió real del context educatiu volem traslladar aquests valors al Recull de dibuix de Reis-2017 perquè els nens facin les seves propostes de com veuen aquest esdeveniment pròxim a celebrar, tenint en compte el que per a ells pot representar com a;

VALORS EDUCATIUS

Pau, esportivitat, integració, amistat, solidaritat, respecte, responsabilitat, honestedat.

OBJECTIUS

Difondre els principis i valors dels Jocs Mediterranis a l’àmbit infantil. Promoure els valors de l’esport vinculat al desenvolupant integral de l’infant. Estimular el desenvolupament de talents per a la pràctica de l’esport.

 

Ara tens l’oportunitat de participar i manifestar amb el teu dibuix la teva idea sobre el tema proposat. Anima't a participar i expressa lliurament la teva idea!!!

 

Més informació: Fundació COAATT

Tel. 977.212.799 (ext. 1)

tarragonaunida@apatgn.org

www.fundaciotu.org