Actualitat

Vés enrere

UN DIBUIX PER AL TEU REI

UN DIBUIX PER AL TEU REI. 12È RECULL DE DIBUIX INFANTIL: PINTA LA POSTAL DE NADAL DE LA FUNDACIÓ TARRAGONA UNIDA

 

TEMA: L’ESPORT INTEGRAT

 

Consulteu les bases del concurs

Descarregueu el vostre full de dibuix

 

El COAATT organitza la campanya de nadal preparant els actes infantils, que com cada any, volen ser punt de trobada del col·lectiu i familiars.

La Fundació Tarragona Unida convoca als fills, filles, néts i netes dels col·legiats residents del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, d’edats compreses entre els 4 i els 10 anys (ambdues incloses).

Seguirem enguany amb la modalitat 1 dibuix x 1 regal, que entregaran els Reis Mags, el dia 6 de gener de 2016 a 2/4 d’1 del migdia al COAATT, a cada nen personalment i els finalistes escollits formaran part del disseny de la postal del Nadal següent (desembre-2016). Podeu entregar els dibuixos fins el 21 de desembre de 2015 a la seu del COAATT.

S’entén per esport integrat, aquell esport on hi participen conjuntament persones amb discapacitat i persones sense discapacitat. És una activitat de caràcter social i esportiu, que té com objectiu la integració de les activitats esportives adaptades amb les activitats esportives ordinàries, entre persones amb habilitats i capacitats diverses. Representa el desenvolupament d’un model esportiu dirigit cap a la integració entre persones amb discapacitat i sense discapacitat, on tothom, n’és protagonista. Es a dir, un model de promocionar l’esport com a factor d’integració social. Aquest model pot iniciar-se o es pot veure reflectit en la forma de relacionar-se entre els més petits en els jocs al pati de l’escola, on es pot fer realitat, ja des de un bon inici, un veritable model d’integració social. Ara tens l’oportunitat de participar i manifestar amb el teu dibuix la teva idea sobre el tema proposat. Animat a participar i expressa lliurament la teva idea.

 

Més informació: Fundació Tarragona Unida

Tel. 977.212.799 (ext. 5)

tarragonaunida@apatgn.org

www.fundaciotu.org