Actualitat

Vés enrere

Un nou any

Imatge decorativa
Reiterem les recomanacions, des de Secretaria, per desenvolupar l’exercici professional amb la màxima seguretat possible:
 
- Cal disposar de l’assegurança que cobreixi el risc de les feines a disposar.
- Cal comunicar amb registre o visat totes les actuacions professionals.
- Cal assessorar-se en els temes de previsió social i assegurances, així com davant incapacitats temporals per malaltia o baixa per maternitat, i davant casos de compatibilitzar la professió com a lliberal amb assalariat. 
- Cal planificar la possible previsió de la jubilació, pel tancament ordenat de tots els expedients de visats per finalització o renúncia. 
- Cal informar al Col·legi davant la no acceptació de feines d’arquitecte tècnic per part de l’administració.
- Des del COl·legi us podem oferir assegurances vinculades amb l’edificació que permetrà oferir-vos millors avantatges, cobertures i recolzament.
 
Seguint amb aquestes recomanacions, el Col·legi està a la vostra disposició per tractar qualsevol tema que considereu oportú per millorar l’exercici professional, les relacions amb les administracions, com també el tema de la responsabilitat civil professional, que entre tots els temes relacionats amb la professió, és el que més pot marcar tant la vida professional com la personal.
 
Es recorda que el Col·legi, a través d’ASSEGURCOATT, pot oferir diversos tipus de pòlissa per l’exercici professional, i no només per l’arquitecte tècnic, sinó també per promotors, constructors, tècnics de l’administració, accidents, vida, llar,...
 
Qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al Col·legi a: secretaria@apatgn.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.