Actualitat

Vés enrere

Vacances i horaris visat digital

imatge decorativa

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), com cada any, interromp la prestació dels serveis d’atenció al col·legiat/da i públic en general, i romandrà tancat del 15 al 31 d’agost (ambdós inclosos), per vacances del personal. L’activitat presencial es reprendrà el divendres, dia 1 de setembre.

Durant el tancament de la seu col·legial, el servei de Registre/Visat digital continuarà operatiu (a través de la Plataforma Serveis Telemàtics) els dies: 18, 22, 24 i 29 d’agost de 2023, de 09:00 a 14:00 hores. Es realitzarà per rigorós ordre d’arribada i únicament mitjançant els serveis telemàtics. No existirà atenció telefònica.

Per a possibles consultes relacionades amb el Registre/Visat digital, trobareu disponible el correu electrònic: gabtec@apatgn.org

El telèfon habilitat per Emergències (només Accidents d'Obra) és el: 977.212.799 - Extensió 8.

Per a utilitzar el servei de Registre/Visat digital, durant el període de vacances, cal estar donat d'alta als serveis web del COAATT. Qualsevol consulta al respecte caldrà fer-la abans del 15 d'agost, al Dept. de Gabinet Tècnic o al Dept. de Sistemes d'Informació del COAATT.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.