Actualitat

Vés enrere

Visat 100% digital - Paper 0

imatge decorativa

A partir del gener de 2022 al COAATT ja no enregistrarem més documentació tècnica en paper. 

Des de fa un temps s’està prioritzant l’enviament de documents digitals Vs els físics. Tant en  la documentació de registre com en la de visats/registres, els documents digitals han agafant protagonisme. Això afavoreix la gestió de l’arxiu, i la localització de documentació, a banda de l’estalvi en paper, en espai  físic i  contribució ecològica.  

Per tots aquests motius, a partir del mes de gener de 2022, els visats/registres del COAATT passaran a ser 100% digitals. Tot i amb això, a fi de facilitar als tècnics que encara s’estimen més visar/registrar de forma presencial, facilitarem temporalment aquesta opció amb el suport d’escaneig al COAATT(actualment nomes el 2% dels tècnics visen de forma presencial).


Com es podrà visar presencialment de forma transitòria al 2022? 


El procediment serà exactament igual que el que s’està portant a terme fins a la data. Només caldrà tenir en compte com cal entregar la documentació al Col·legi.

Tindreu 2 opcions:

  • Portar una còpia digital, signada en un dispositiu electrònic (pen, CD, DVD)  
  • Portar la documentació en paper, signada: només s’ha de portar una còpia signada MANUALMENT  i no grapada per poder-la escanejar. 

El mateix amb el full d’encàrrec, full d’assumeix, assignació de coordinador, full de renuncia...
*nomes cal portar 1 còpia signada MANUALMENT que escanejarem al  COAATT i visarem digitalment. 

Un cop introduïdes totes les dades i la documentació al sistema, es retornarà al col·legial la còpia que ha portat, sense etiquetes, per tant sense validesa de visat.

El col·legiat/da disposarà de la seva documentació visada/registrada a la seva carpeta electrònica. Aquest visat/registre inclourà el codi de verificació digital, que servirà per si s’entrega la documentació impresa, comprovar-ne  la seva validesa.


Com validar la documentació visada/registrada?


Els documents visats/registrats incorporaran un sistema d’identificació de l’expedient que es podrà comprovar a:

https://apatgn.org/web/apatgn/validar-documents-telematics

Aquest sistema en breu serà un codi QR que redirigirà a l’original automàticament.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.