Actualitat

Vés enrere

Visat / Redap conjunt de la cèdula d'habitabilitat i el CEE

A partir del 5 de gener es podrà realitzar el visat o registre conjunt de les cèdules d’habitabilitat i els certificats d’eficiència energètica d’un mateix habitatge.

Quan és realitzin els dos tràmits a la vegada, es podran enviar conjuntament utilitzant el codi tipus d’intervenció 76, de cèdula d’habitabilitat, i s’haurà d’incorporar al tràmit el certificat d’habitabilitat i l’informe de qualificació d’eficiència energètica, i una única nota d’encàrrec.

Si s’utilitza aquesta opció, el preu del visat o registre digital serà de 16 €, i el presencial 22 €.

En el cas d’utilitzar la RC col·lectiva de Catalana Occident, el preu serà com fins ara d’1,5 € pel certificat d’habitabilitat i 1,5 € pel certificat d’eficiència. Sols caldrà enviar un únic document d’adhesió.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.