Actualitat

Vés enrere

VISAT O REGISTRE DE TREBALLS REALITZATS FORA DE TARRAGONA

 

SIMPLIFICACIÓ DE LA TRAMITACIÓ INTERCOL·LEGIAL DEL VISAT O REGISTRE DE TREBALLS REALITZATS FORA DE TARRAGONA

Recordeu que al Col·legi de Tarragona es pot visar o registrar qualsevol intervenció col·legial de Catalunya i la resta de l’Estat, i a més des d’aquest mes d’agost es simplifica la tramitació de visats amb el col·legi de Madrid.

El COAATT a través del Consell ha subscrit un conveni de col·laboració per al VISAT i REGISTRE de treballs professionals amb el Col·legi de Madrid.

Mitjançant aquest es podrà VISAR o REGISTRAR qualsevol actuació professional ubicada dins l’àrea geogràfica del Col·legi de Madrid, o de qualsevol dels col·legis catalans al seu col·legi de residència. Les sol·licituds de visat o registre de treballs professionals d’altres àrees geogràfiques que es presentin al COAATT de Tarragona, seran tramitats atenent a les condicions i requisits propis d’aquest col·legi, i les despeses s’ajustaran a les tarifes pròpies i s’abonaran al mateix.

Igualment, es gestionarà des del mateix col·legi la declaració de la intervenció davant la companyia asseguradora que correspongui, facturant la prima complementària si correspon.

Aquest conveni serà aplicat amb caràcter preferent a la normativa aprovada pel Consejo General per al visat interterritorial que continuarà vigent a la resta de col·legis.

Més informació: Assessoria del COAATT ·Tel. 977.212.799 (ext.1) secretaria@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.