Actualitat

Vés enrere

VISITA A LA RIOJA: LA RUTA DEL VI

 

VISITA A LA RIOJA: LA RUTA DEL VI

 

El COAATT està organitzant un viatge cultural per La Rioja del 6 al 9 de desembre (*).

Us proposem un viatge on degustarem el vi gaudint de l’arquitectura.

Farem un itinerari per bodegues tant conegudes com: Protos, Portia, Baigorri, Regalía, Ysios, Marqués de Riscal, etc.

Aquestes bodegues ofereixen una gran varietat d’estils arquitectònics, des dels més tradicionals fins als més funcionals, sense oblidar que han estat dissenyades per arquitectes tant coneguts com: Frank Gehry, Norman Foster, Santiago Calatrava o Iñaki Aspiazu.

Pere Socias, l’arquitecte que assessora el COAATT en aquesta matèria, ens farà de guia especialitzat al llarg del trajecte i properament ens presentarà l’itinerari previst, que és tot un recorregut per l’arquitectura característica i peculiar d’aquesta zona.

Programa

Informació general

Places limitades

(*) Les dates del viatge han sofert modificacions per raons organitzatives.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.