Actualitat

Vés enrere

Visita obres nau

imatge nau

Us convidem a visitar les obres de la nau industrial que s’està construint, al terreny propietat del COAATT ubicat al Polígon Industrial de Constantí (antiga nau CITAM), i que serà la nova seu logística de l’empresa Correos Express a Tarragona. 

El passat mes de novembre, el COAATT va iniciar aquest projecte de construcció i les obres estaran finalitzades a finals d’aquest mes d'agost.

La nova construcció inclou una nau logística i un bloc d’oficines que pretén millorar tant les necessitats operatives com els espais de la coneguda empresa de missatgeria. 

3.000 metres quadrats de nau, totalment prefabricada de formigó, diàfana i amb bigues prefabricades de 50 metres de llum.

La construcció l’ha realitzat l'empresa COASA i Prefabricats Pujol, qui s’ha encarregat de subministrar tots els materials prefabricats a l’obra: pilars, jàsseres de forjat i plaques de tancament. Així i com, el ferro de les fonamentacions, els blocs de formigó i els diversos materials de construcció utilitzats.

 

* El desplaçament es realitzarà amb vehicle propi i serà obligatori portar casc de seguretat.

** Adreça de l’obra: Av. d’Europa, 14 cantonada C/ Bèlgica del Polígon Industrial de la Zona Franca de Constantí.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.