Actualitat

Vés enrere

WhatsApp i exercici professional

Imatge decorativa

El WhatsApp s’ha convertit amb un dels mitjans que tots utilitzem per a comunicar-nos de manera ràpida i àgil, tant en l’àmbit personal com professional, enviant textos, fotos, àudios o vídeos. Però a la vegada, posem en risc la nostra privacitat, ja que no sabem quin ús en farà la persona que ho rebi.

La Agencia de Protección de Datos ha publicat en el seu blog un article sobre Compartir contenidos de manera responsable a través de WhatsApp, en el qual dona rellevant importància a la pèrdua de control del document (de text, visual o d’àudio) enviat, ja que, per exemple, una fotografia que avui no té importància, el dia de demà pot generar molts conflictes.

L’arquitecte tècnic ha de tenir molt present aquesta pèrdua de control, tant durant l’execució de l’obra com quan ja està signat el CFO, ja que una al·lusió escrita (e-mail, WhatsApp,...) sobre l’estat de l’obra o sobre patologies constructives després es pot utilitzar per interrompre prescripcions o per donar per certa la responsabilitat del tècnic. 

Articles explicatius: CFO signat, obra finalitzada i Parar i reflexionar ajuda a millorar

I recordeu que per guardar tota la documentació, fotografies, etc., de l’obra, disposeu de l’app del COAATT iOBRA, que es tracta d’una app que us podeu descarregar en el vostre dispositiu mòbil, tant si es té Android com si es té Apple, i també es pot treballar des del web (www.iobra.net), i permet, amb tota garantia i seguretat incorporar totes les visites d’obra, gestionar la documentació i redactar i gestionar tots els llibres de vistes, llibres d’obra i llibres d’incidència.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.