Actualitat

Vés enrere

Windows 11: novetats, requisits i data de llançament

Nou sistema operatiu windows 11

Windows 11 és el primer pas (i no un precisament petit) de Microsoft per modernitzar el seu sistema operatiu. Windows porta molts anys acumulant restes d'actualitzacions passades i convertint-se poc a poc en una mena de «monstre de Frankenstein».

Després de prendre el comandament de Windows, Panos Panay, ex-director de Surface, s'ha posat un objectiu entre cella i cella: tornar a Windows al cim. Panay afirma que el seu desig és que la gent faci servir Windows perquè l'estimen i no només perquè ho necessiten. L'autocrítica cap a l'estat del sistema operatiu és evident.

Windows 11 fa anar de la mà un gran rejoveniment visual del sistema operatiu en tots els aspectes, fins i tot re dissenyant parts del sistema operatiu que portaven molt més d'una dècada sense tocar-se.

 

Després de molts anys amb l'empresa en el centre dels seus pensaments, Microsoft mira ara cap al consumidor amb Windows 11. Volen que els consumidors desitgin aquest sistema operatiu i que gaudeixin utilitzant-lo.

A més, ho veuen com una gran oportunitat per avançar en el seu pla de modernització del sistema operatiu de cara a propers anys. És molt probable que Windows 10 perduri durant molt temps com «el Windows per a empreses i administracions» i Windows 11 com «el Windows per a la resta de món».

Després de la recent cancel·lació de Windows 10X, Windows 11 sembla que serà el seu hereu natural, incorporant un gran nombre de les tecnologies fundacionals.

 

Seguir llegint l'article:

Font de l’article: https://microsofters.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.