Actualitat

Vés enrere

20 Despeses deduïbles en la comptabilitat dels autònoms

Imatge decorativa

El treballador autònom, a més del propi treball, ha de portar un control de les obligacions fiscals que se’n deriven, per evitar possibles sancions i multes per part de l’administració.


De les obligacions fiscals, un tema recurrent és, quines són les despeses deduïbles en la comptabilitat dels autònoms: lloguer, cotxe, telèfon, amortitzacions,...


L’assessor fiscal del Col·legi, el Sr. Gabriel Porras, ha redactat de forma clara un article amb més de 20 recomanacions sobre les despeses deduïbles o les més comuns dels autònoms. D’acord amb el criteri d’Hisenda (AEAT), una despesa és deduïble quan és necessari per poder realitzar l’activitat professional i el producte o servei adquirits només es poden utilitzar per al desenvolupament de l’activitat.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.