Actualitat

Vés enrere

3a Edició dels Premis de l´Arquitectura Tècnica a actuacions en ciutats Patrimoni de la Humanitat

imatge decorativa

L´Associació de Col·legis Oficials de l´Arquitectura Tècnica a ciutats Patrimoni Mundial, el Consejo General de la Arquitectura Técnica de España, CGATE i el Comitè Nacional Espanyol d´ICOMOS, Consell Internacional de Monuments i Llocs, organisme assessor d´UNESCO en Patrimoni Nacional, convoquen els Premis de l'Arquitectura Tècnica a actuacions a ciutats Patrimoni de la Humanitat.

Després dels èxits de la primera i segona edició celebrades l'any 2018 i 2022, ha considerat tornar a premiar i difondre les bones pràctiques de professionals de l'Arquitectura Tècnica en l'àmbit del manteniment i conservació, així com la rehabilitació i la restauració plasmant el seu compromís amb els nuclis històrics declarats com a conjunts històrics per la UNESCO i servir de punt de reflexió i estímul per als mateixos que desenvolupin la seva tasca en aquest àmbit.

Col·legis Oficials d'Arquitectura Tècnica a Ciutats Patrimoni: La Corunya, Àvila, Badajoz, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Jaén, Madrid, Salamanca, Segòvia, Tarragona, Tenerife i Toledo.

Aquesta tercera edició del Premi a la millor actuació professional de l'Arquitectura Tècnica, en matèria de conservació, manteniment, rehabilitació o restauració dins dels 15 nuclis o conjunts històrics d'Espanya declarats com a Patrimoni Mundial per la UNESCO (Alcalá de Henares, Àvila, Baeza , Cáceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristòfol de la Llacuna, Santiago de Compostela, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda) abastarà els anys 2020-2024 i tindrà una única modalitat: Millor actuació de professionals de l'Arquitectura Tècnica en matèria de Rehabilitació, Restauració, Conservació i Manteniment en nuclis històrics.

Podran optar als Premis els professionals de l'arquitectura tècnica col·legiats. Si es tracta d'un equip, almenys hi haurà col·legiat un dels integrants, que hagin desenvolupat actuacions professionals de rehabilitació, restauració, conservació o manteniment als nuclis o conjunts històrics ressenyats entre l'1 de gener del 2020 i el 6 de maig del 2024.

El termini de lliurament finalitza a les 17.00 h. del dia 6 de maig del 2024.

S'estableixen un primer, segon i tercer premi, amb una dotació econòmica respectiva de 3.000€, 1.500€ i 750€; igualment, el guanyador (sol·licitant o candidat) rebrà un reconeixement honorífic en forma de diploma acreditatiu.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.