Actualitat

Vés enrere

7 dies per a comunicar una incapacitat temporal

Imatge decorativa
Des del mes de gener de 2021 és efectiva la fusió entre HNA i PREMAAT i, des de llavors, HNA-PREMAAT és qui s’encarrega de tots els tràmits que un mutualista pot necessitar: des d’una alta al sistema alternatiu (SPP), a la tramitació d’una prestació (incapacitat temporal, maternitat/paternitat, defunció,...).
 
El Col·legi amb la voluntat de seguir assessorant al col·lectiu, informa sobre uns aclariments que ha posat de rellevància HNA-PREMAAT, sobre cobertures i tramitació de la incapacitat total temporal - baixa per accident o malaltia:
 
3.500 euros, en cas de maternitat per naixement o per adopció legal d'un menor de fins a set anys.
 
600 euros, en cas de paternitat per naixement i 3.500 euros en cas de paternitat per adopció legal d'un menor de fins a set anys.
 
600 euros, en cas de les incapacitats derivades del risc de l'embaràs, quan l'Assegurada hagi de cessar en la seva activitat per ser incompatible amb el seu estat.
 
• Quan tots dos progenitors fossin assegurats l'import conjunt per les prestacions de paternitat i/o maternitat a percebre per tots dos serà de 4.100 euros.
 
• Per a la cobertura de maternitat, paternitat i/o risc de l'embaràs, es fixa un període de carència de 8 mesos.
 
Així mateix, es fixa un període de carència de 8 mesos per a l'adopció legal de menors de fins a set anys inclusivament.
 
► Una quantitat diària de 44 euros, en la resta de supòsits que l'assegurat esdevingui impedit per al desenvolupament de totes i cadascuna de les activitats pròpies de la seva professió, per causa de malaltia o d'accident.
 
• Per a la cobertura de malaltia, l'assegurador pagarà a l'assegurat la indemnització diària de 44 euros, a partir del quinzè dia ininterromput d'incapacitat temporal.
 
• Per a la cobertura d'accident, l'assegurador pagarà a l'assegurat la indemnització diària de 44 euros des del mateix dia de l'accident (acreditació mitjançant informe d’urgències).
 
• El pagament d'aquestes indemnitzacions diàries s'extingirà en complir-se 365 dies des de l'ocurrència de la malaltia o de l'accident.
 
 
Més informació a la web d' HNA- PREMAAT o al telèfon 977.213.251 Sra. Luisa González (assessora HNA-PREMAAT Tarragona).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.