Actualitat

Vés enrere

A l’estiu, protecció i carregar energies

Imatge decorativa

 

L’estiu és l’època idònia per desconnectar i gaudir del temps lliure, amb familiars i amics, i, a la vegada, per a carregar-se d’energia per a fer front l’últim trimestre de l’any.


Per aquest motiu, es vol recordar que hi ha qüestions, que afecten tant nivell personal com a nivell professional durant tot l’any, que no fan vacances i és un bon moment per tenir-les present.

 

És a dir:


► A nivell personal, protegir les dades personals, evitar que un període de descans es converteixi en un mal record, i per tant, pensar abans de publicar imatges/vídeos a les xarxes socials, evitar l’ús de les wifi públiques, etc. Article explicatiu Gaudir de l’estiu amb protecció

► A nivell professional, trobar una estona per reflexionar sobre l’exercici professional, ja que no hi ha treball “petit” ni “gran”, tots els treballs tenen la seva responsabilitat, i per senzill que pugui ser, pot donar molts mals de caps. Per això, és un bon moment per començar a pensar en:

• Revisar la cobertura de la pòlissa RC professional subscrita.
• No jubilar-se ni deixar d’exercir la professió, sense tenir coberta la responsabilitat decennal.

 

I si es manté l’activitat professional, o es reprèn, durant l’estiu, recordeu que la calor pot ser una causa d’accident laboral. A la pàgina web  de l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral en l’espai web  “La calor durant la jornada de treball a l'estiu”, hi trobareu consells bàsics per prevenir els efectes de la calor als treballadors i treballadores, i també la infografia “Protecció de la radiació solar a la feina en el sector de la construcció”  a on es recull un conjunt de mesures preventives generals, que també són interessants i aplicables per a la vida quotidiana.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.