Actualitat

Vés enrere

Activitats Dia Internacional de la Dona - 8 de març

imatge cartell

Des de l’ Observatori de Gènere i Professió del CGATE ens conviden a participar a una acció de comunicació per commemorar el Dia de la Dona, publicant un vídeo protagonitzat per arquitectes tècniques parlant sobre la professió que desenvolupen.

Si voleu participar, podeu enviar-nos els vostres vídeos a l’adreça de correu electrònic: activitats@apatgn.org . El més recomanable és enviar a l'email un enllaç de descàrrega (wetransfer, google drive, onedrive o similar).

 

Característiques tècniques dels vídeos:

1. L' arquitecta tècnica respondrà tres qüestions:

- Breu presentació: nom, ciutat on resideix.
- Per què va triar estudiar Arquitectura Tècnica.
- Quina feina desenvolupa actualment.

2. El vídeo ha de tenir una durada de menys de 3 minuts, enregistrat en horitzontal, amb so de bona qualitat i resolució de 1920x1080 píxels. Per norma general, els telèfons mòbils ja graven amb prou qualitat. Perquè el so sigui tan clar com sigui possible, recomanem gravar en un espai tancat, sense soroll de fons i prop de la càmera.

3. La companya arquitecta tècnica ha de sortir en tot moment al vídeo en un pla mitjà, de cintura cap amunt.

4. El vídeo s'ha d'enviar al CGATE, abans de l'1 de març del 2024.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.