Actualitat

Vés enrere

Activitats socioculturals COAATT

imatge decorativa

 

L'agenda del cap de setmana ha estat plena d'activitats.

En el marc de les visites socioculturals que organitza el COAATT, aquest cap de setmana, s'ha ofert als col·legiats i col·legiades dues activitats molt interessants: visitar la Catedral del Vi de Nulles i una visita tècnica guiada a dos edificis emblemàtics de la ciutat de Reus, dins el programa Reus Ocult 2023, que normalment no són visitables i que ara podrem descobrir.

 

 

Dissabte, dia 7 d'octubre, es va realitzar una visita a la Catedral del Vi de Nulles - Adernats, amb una bonica ruta entre vinyes amb tast de vins.

 

Per altra, el COAATT ha col·laborat un any més amb l’Associació Espais Ocults, i diumenge, dia 8 d'octubre, vàrem poder realitzar una visita tècnica guiada, per descobrir dos espais amb atractiu històric, artístic, cultural i patrimonial de la ciutat de Reus: el Centre Social El Roser i el Mas Totosaus. Volem agrair als tècnics encarregats de fer-nos la visita: Xavier Gallego, Josep Anglès i Maria Escoda, així com a la organització de Reus Ocult 2023, per tant bona iniciativa i feina realitzada.

 

Gràcies a tots i totes les assistents!


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.