Actualitat

Vés enrere

Google Fotos diu adéu a l´emmagatzematge gratuït il·limitat

Imatge decorativa

Google va d'anunciar que el pla d'emmagatzematge gratuït il·limitat de Google Fotos diu adéu. A partir de juny de 2021, tot el que pugem al nostre compte de Google comptarà com a part dels 15 GB gratuïts que Google dóna amb un compte de Gmail. Al superar-los, doncs, caldrà pagar.

L'altra part de la notícia és que, tots els continguts que hem pujat amb qualitat reduïda no formaran part d'aquest emmagatzematge de 15 GB. És a dir, tots els continguts que tenim emmagatzemats fins ara amb l'opció d' 'Alta Qualitat' seguiran estant disponibles per sempre a Google Fotos a través del nostre compte de Google.

Segons Google, el canvi en la política d'emmagatzematge il limitat s'ha donat "per tal de donar la benvinguda a més records i construir Google Photos per al futur". A més, afirmen que, "aquest canvi també ens permet seguir el ritme de la creixent demanda d'emmagatzematge".

Aquest no és l'únic canvi, els arxius de Google Drive també es veuen afectats i la companyia avisa que eliminarà contingut de comptes inactius automàticament.

Font de l’article: https://www.xataka.com/


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.