Actualitat

Vés enrere

Assegurar la rehabilitació/reforma

Imatge decorativa

Actualment és una bona oportunitat per a rehabilitar/reformar un immoble per haver la possibilitat d’obtenir una subvenció dels Fons Next Generation.

En ocasions, al promotor (generalment comunitat de propietaris) se li pot presentar el dubte de dur a terme l’execució de la rehabilitació/reforma per les despeses que pot comportar, perquè entre altres, com tota execució d’obra, cal que totes les parts implicades assegurin la seva responsabilitat.

Però, assegurar l’obra de rehabilitació/reforma no ha de ser un impediment per a la seva execució, ja que MUSAAT ofereix alternatives per a tots per assegurar les rehabilitacions/reformes Fons Next Generation:

Pack Rehabilita: consisteix en:

- Per al tècnic: pòlissa Responsabilitat civil per a una intervenció concreta
  + 
- Per al promotor i per al constructor: Assegurança Tot Risc Construcció 

Pòlissa 2ª capa de la pòlissa de responsabilitat civil professional A/AT/IE subvencions Next Generation: per a la gestió de l’obtenció de subvencions dels Fons “Next Generation”, amb la finalitat de tenir una bona cobertura davant els perjudicis patrimonials que es puguin causar a un tercer degut a l’activitat de l’arquitecte tècnic d’haver actuat com agent o gestor rehabilitador única i exclusivament relatiu a l’obtenció de subvencions dels Fons “Next Generation”. 


Per més informació podeu consultar al Col·legi a assegurcoaatt@apatgn.org i també a la següent informació:

MUSAAT Rehabilita
Pòlissa RC segona capa Fons Next Generation
Pòlissa Tot Risc Construcció

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.