Actualitat

Vés enrere

Assemblea Territorial de mutualistes de PREMAAT

logo PREMAAT

PREMAAT ha convocat per al dia 15 de juliol de 2020, dues assemblees generals, una de les quals és molt important per la transformació de la Companyia:

- L’Assemblea General Ordinària de PREMAAT, per tal d’aprovar els comptes anuals,  l’elecció i nomenament dels membres de la Junta de Govern de la mútua, proclamació del vocal de la Junta de Govern designat pel Consejo General de la Arquitectura Técnica de España, de la Comissió d’Auditoria i Control i de la Comissió Arbitral.

- L’Assemblea General Extraordinària de PREMAAT, estudi i aprovació de la fusió “Hermandad Nacional de Arquitectos y Químicos, Mutualidad de Prevención Social” i “Previsión Mutua de Aparejadores y Arquitectos Técnicos (M.P.S)” i nomenament d’auditors.

D’acord amb els seus Estatuts i en representació del president de PREMAAT, el president del COAATT, Adolf Quetcuti Carceller, us convoca el proper dia 6 de juliol de 2020, a l’Assemblea Territorial de Mutualistes de PREMAAT de la demarcació de Tarragona, on es tractaran els temes de l’Ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària i de l’Assemblea General Extraordinària que tindran lloc a Madrid. S’adjunten ambdues convocatòries.

Si teniu algun suggeriment a fer pel que fa al funcionament de PREMAAT, podeu expressar-lo a la targeta d’assistència, per tal que el representant territorial el pugui manifestar a l’Assemblea General Ordinària de PREMAAT que es farà a Madrid.

Amb la finalitat de poder implementar les mesures necessàries per evitar la propagació de la COVID-19:

- Podeu consultar la documentació referent a l’Assemblea Territorial i a l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de PREMAAT, al Departament de Secretaria del COAATT havent sol·licitat cita prèvia al correu electrònic secretaria@apatgn.org en base a les mesures de seguretat establertes.

- IMPORTANT - Els col·legiats que desitgin assistir a la reunió hauran d’informar prèviament, almenys amb 4 hores d’antelació,  al correu electrònic secretaria@apatgn.org o al telèfon 977.212.799 (ext. 1) i acomplint les mesures de seguretat, mascareta i distanciament de seguretat establert.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.