Actualitat

Vés enrere

Beneficis de la rehabilitació energètica

imatge decorativa

Rehabilitar energèticament els edificis i habitatges mai no havia estat tan fàcil com ara, amb la gran oportunitat que ens ofereixen les ajudes europees dels fons Next Generation. L'objectiu és tan ambiciós i els efectes tan importants, que els arquitectes tècnics estem dedicant el màxim esforç per fer-t'ho fàcil i accessible.

Els arquitectes tècnics som els experts en rehabilitació que necessites per aclarir els teus dubtes i t'informaran sobre quines són les solucions més adequades a cada cas i a més, t'acompanyaran en tot el tràmit de sol·licitud de les ajudes europees dels fons Next Generation.

 

Per què no s'ha de deixar passar aquesta oportunitat?

1. Per reduir la factura energètica.

2. Per millorar el nostre confort i qualitat de vida.

3. Per aprofitar que ara la UE es fa càrrec d' almenys el 40% del cost.

4. Per beneficiar-nos de les deduccions fiscals.

5. Per posar el nostre granet de sorra per prevenir el canvi climàtic.

 

3 propostes per a millorar energèticament el teu habitatge

  1. Afegir aïllament tèrmic a façanes, cobertes, mitgeres i patis: Ajuda a mantenir una temperatura estable i permet estalviar entre un 20% i un 50% d’ energia a l’ interior.
  2. Substituir les fusteries: És el punt principal on s'escapa l'energia. Permet aconseguir un estalvi en consum de calefacció entre el 10% i el 25%.
  3. Substituir les instal·lacions de l'edifici: Per sistemes més eficients i/o amb captació d’ energia mitjançant fonts renovables.

 

Vols saber quin és l'estat del teu edifici i què s’hauria de fer per rehabilitar-lo energèticament?

Un arquitecte tècnic disposa d'eines específiques per diagnosticar l'estat actual del teu edifici i proposar les mesures necessàries per fer-lo més eficient energèticament i poder optar a la subvenció.

 

Beneficis de rehabilitar energèticament el teu habitatge

  • Menys humitats a casa. L'aïllament tèrmic també beneficiarà una casa amb humitats. Les humitats solen acumular-se a l'interior dels edificis i de les cases. De vegades, l'única solució és aïllar tèrmicament l'habitatge i, aplicant l'aïllant entre els buits dels envans, s'evitarà l'acumulació d'humitats.
  • Major confort i estalvi energètic. Aïllar tèrmicament una casa contribueix al confort. Un bon aïllant a façana, parets interiors, portes i finestres farà que la temperatura a l'estiu i a l' hivern sigui agradable durant més temps i amb molta més facilitat, estalviant en calefacció i aire condicionat.
  • Revaloració de l’immoble. La instal·lació d'aïllament tèrmic en un habitatge revalora immediatament l'habitatge. Aïllar tèrmicament una casa és una inversió. Podem recuperar-la en uns anys i si volem vendre la vivenda en algun moment suposarà un augment del preu final.

 

Font de l'article: Blog web “Obres Amb Garantia”


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.