Actualitat

Vés enrere

Benvinguda a Obres amb Garantia als Col·legis d´Osca i de Lleida

imatge decorativa

La plataforma Obres amb Garantia va néixer l’any 2015 i es va anar ampliant de recursos i serveis que va fer que generés interès en altres Col·legis de l’Arquitectura Tècnica.

A partir de l'any 2019 es van unir al projecte OAG/OCG els Col·legis de l’Arquitectura Tècnica de Saragossa i Mallorca, elevant a més de 300 tècnics col·legiats, els que reben les prop de 7.500 peticions de pressupost que es reben entre els tres territoris.

Aquest any 2024, s'uneixen a la plataforma de captació de feines Obres amb Garantia (OAG/OCG) dos Col·legis més: el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica d' Osca i el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida.

Dimecres, dia 31 de gener, el gerent del COAATT, es va desplaçar a la seu del COAAT Osca per dur a terme la jornada de presentació de la plataforma "Obres amb Garantia", on la implantació s'ha acollit amb gran entusiasme, amb un gran nombre d'altes, una afluència més gran de l'esperada i molta participació per part dels assistents.

 

 

De la mateixa manera, dimecres, dia 21 de febrer, es va dur a terme la jornada de presentació i posada en funcionament de la plataforma "Obres amb Garantia" al Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATL). La demarcació compta ja amb una quarantena de professionals inscrits i espera sumar més col·legiats i col·legiades després d'aquesta jornada informativa. L’objectiu del CATL és substituir gradualment el servei de borsa de treball que ofereix l’entitat per aquesta nova eina.

 

 

Benvinguts a OAG/OCG, companys i companyes dels Col·legis de l'Arquitectura Tècnica d'Osca i de Lleida!

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.