Actualitat

Vés enrere

CAMPANYA DE NADAL DEL COAATT

  

11è RECULL DE DIBUIX INFANTIL - DIADA DE REIS 2015

 

El COAATT organitza la campanya de nadal preparant els actes infantils, que com cada any, voler ser punt de trobada del col·lectiu i familiars.

La Fundació Tarragona Unida convoca als fills, filles, nets i netes dels col·legiats residents del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, d'edats compreses entre els 4 i els 10 anys (ambdues incloses). 
Seguirem enguany amb la modalitat 1 dibuix x 1 regal, que entregaran els Reis Mags, el dia 6 de Gener de 2015, a 2/4 d’1 del migdia al COAATT, a cada nen personalment.

Tema: “La llum com a font d'energia”

Ja teniu a disposició les bases i el full per fer el vostre dibuix corresponent a l' 11è Recull de Dibuix Infantil per la diada de Reis 2015. Ho trobareu en format pdf perquè us ho pugueu descarregar al web de la Fundació Tarragona Unida: www.fundaciotu.org

*Podeu entregar els dibuixos fins el 19 de desembre de 2014.

¡Gaudiu d’aquesta activitat i a esperar l’arribada dels Reis Mags!

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.