Actualitat

Vés enrere

Casa nostra necessita protecció

Imatge decorativa
La vida actual ens porta a passar moltes hores fora casa, però volem que l’estona que hi estem, estar-hi a gust. Per aquest motiu, casa nostra necessita protecció. Una protecció que es pot donar a través d’una assegurança de la llar que doni solució a qualsevol contratemps que es pugui produir. 
 
Generalment, davant d’una assegurança de la llar, es té en compte que es tingui ben cobert, d’acord amb les característiques de l’habitatge:
♦   Continent i contingut
♦  Garanties bàsiques: danys per aigua, trencadissa de vidres, incendis, responsabilitat civil,... 
 
Però, actualment, entre l’ús de la tecnologia a les llars i la falta de temps per solucionar qualsevol dany o averia que es produeixi en instal·lacions, aparells electrònics, etc, es necessita una pòlissa que tingui en compte cobertures com:
 
► Assistència llar 24 hores els 365 dies a l’any: la prestació de serveis de professionals com lampista, electricista, pintors, neteja, entre altres.
 
► Assistència informàtica: gestió del final de la vida digital, recuperació de dades, ús fraudulent de targetes i accés a comptes bancàries, entre altres.
 
Servei de “manetes”: ajuda professional a domicili, per a realitzar determinats treballs d’instal·lació, manteniment i adequació de la llar.
 
► Assistència jurídica: ajuda legal les 24 hores, assessorament jurídic telefònic, reclamació de danys i perjudicis, defensa penal, entre altres.
 
► Altres garanties opcionals: garantia d’electrodomèstics, danys estètics, reposició de documents, reconstrucció de jardí, mobles en terrassa i jardí.
 
 
MUSAAT ofereix aquesta assegurança per a la llar. I a més:
 
• S’adapta a cada tipus d’habitatge: segons si és habitatge per a ús propi o per a llogar a tercers, residencial habitual o segona residència, o està deshabitada.
 
• Facilitat i rapidesa en la gestió: poder agrupar totes les assegurances en una mateixa entitat.
 
• Gestió personalitzada i directa.
 
• Mutualistes de MUSAAT, familiars i amics, podran gaudir de beneficis i descomptes., com també els no mutualistes.
 
• Primes competitives:
 
► Per als mutualistes de MUSAAT:
• 1ª pòlissa: 20% de descompte en la prima de la llar
• 2ª pòlissa i següents: 25% de descompte en la prima de la llar
♦ Pòlissa RC professional A/AT/IE: s’aplica descompte 15% de totes les primes netes de totes les pòlisses de la llar que tinguin a la Mutua (incloent la de familiars, amics, etc) es descomptarà de l’assegurança de RC Professional A/AT/IE 2021
 
► Per a no mutualistes de MUSAAT:
• 1ª pòlissa: 10% de descompte en la prima de la llar
• 2ª pòlissa i següents: 15% de descompte en la prima de la llar
Si es contracta la l’assegurança de RC Professional A/AT/IE, a partir de la data de subscripció d’aquesta pòlissa, el col·legiat en qüestió es beneficiarà de les condicions com a mutualista.
 
- Si esteu cercant pòlissa per a la llar o voleu comparar amb la que ja teniu contractada, demaneu informació a: assegurcoaatt@apatgn.org o trucant al Tel. 977.212.799 (ext. 113)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.