Actualitat

Vés enrere

Celebració de la Junta de Govern del Consell de Col·legis de Catalunya

imatge Junta Govern Consell

Dimecres, dia 16 de novembre de 2022, es va celebrar la Junta de Govern del Consell de Col·legis d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Catalunya, a la seu del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona.

Van estar presents els presidents/es del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de les Terres de l'Ebre, Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona, Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Lleida i  Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.