Actualitat

Vés enrere

Centre COAATT

imatge exterior Centre COAATT

El Centre COAATT és un espai del Col·legi que, des de fa uns anys, s’ha adequat com a despatxos, i alguns tècnics i altres professionals ja n’ocupen les seves oficines.

Està ubicat molt a prop del COAATT, al carrer Joan Mirò núm. 4, on antigament hi havia les oficines de la OCT i uns arxius del COAATT.

És un espai ideal per a ubicar-hi els despatxos professionals, ja que es troba a l’entrada de Tarragona, zona amb facilitats d’aparcament, espai silenciós i amb totes les necessitats professionals cobertes. 

 

Aquests són els despatxos que actualment es troben disponibles i les condicions del lloguer:

 

taula de preus del centre coaatt


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.