Actualitat

Vés enrere

Com enviar arxius grans per email?

Imatge Decorativa

Necessites enviar una carpeta sencera de documents, les fotos de l'última feina feta o un vídeo que vas gravar a l’obra?. Quantes vegades has necessitat enviar un arxiu gran a algú i t'has trobat amb un error quan ho intentaves adjuntar en un mail?

Això és perquè la majoria de serveis de correu té un límit de 25 MB per als arxius adjunts. 

La pregunta és, i què fem per enviar aquests arxius?

L’eina actualment més utilitzada pels tècnics és 'We Transfer'.


WE TRANSFER

Pot ser que ja ho coneguis perquè algú t'hagi manat alguna cosa abans per WeTransfer. Aquest servei és el més intuïtiu i el que té una interfície més neta. Però encara que és el més conegut, també és el més limitat. Amb aquesta pàgina pots enviar arxius de fins a 2 GB que estaran disponibles per descarregar-los durant 7 dies i després expiraran.

https://wetransfer.com/


També hi ha altres alternatives com per exemple:

 

FLYRED

Aquesta eina web espanyola és semblant al We Transfer, però permet fins a 5 GB que es poden descarregar durant 10 dies. 

https://fly.red/


MY AIR BRIDGE

És el que permet enviar arxius més grans, fins a 20 GB de tamany. En contra, solament permet descarregar l’arxiu durant 3 dies (si l’arxiu és inferior a 2GB, solament 2 dies).

https://www.myairbridge.com/es/


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.