Actualitat

Vés enrere

Com unir-te a videotrucades grupals de WhatsApp que han començat sense tu

Imatge Decorativa

Des que la pandèmia va començar, les videotrucades en general, i a WhatsApp en particular, han estat una de les tecnologies més usades per comunicar-nos, fins al punt d'haver desenvolupat un alt cansament a elles.

WhatsApp, com altres, no estava preparada per al que venia, de manera que primer va augmentar el nombre de participants a vuit i més tard a molts més gràcies a les videotrucades de Facebook Messenger. Ara, la companyia ha anunciat que ha llançat una altra característica molt esperada, la de poder unir-te a una trucada, si en el començament no vas acceptar entrar.

És molt comú que et diguin i no puguis atendre la trucada. Fins ara, havies de demanar que t' afegissin més tard, perquè si tocaves l'enllaç de trucada grupal, tornaves a trucar a tots els membres de la trucada, cosa una mica incòmode i que tallava converses. 

Anem a veure com es fa:


Font de l’article: https://www.genbeta.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.