Actualitat

Vés enrere

Concurs Fotogràfic COAATT

imatge decorativa

 

La Junta del COAATT ha proposat convocar un concurs fotogràfic per al curs 2024, que sigui organitzat per la Fundació COAATT, per al foment i difusió de la professió i l’edificació.

El concurs tindrà una periodicitat mensual amb inici al mes de gener de 2024, amb les temàtiques de processos o solucions constructives o edificis / construccions singulars.

 

 

Participants

Hi podran participar totes les persones aficionades a la fotografia, siguin professionals de l'Arquitectura Tècnica o no.
Els participants poden enviar tantes fotografies com vulguin, amb un màxim de 3 fotografies per mes i participant, i han d’anar acompanyades d’un pseudònim i sempre han de ser pseudònims diferents.

 

Temàtica

El tema de les fotografies podrà ser qualsevol aspecte relacionat amb l’activitat pròpia de la construcció, l’arquitectura, edificis singulars, processos constructius,... o que donin una divulgació visual de les diferents activitats que realitzen els diferents actors vinculats a la construcció. Les fotografies que no compleixin amb la temàtica del concurs, seran descartades directament. El comitè organitzador del concurs té dret final d’acceptació de les fotografies presentades per decidir si aquestes s’adeqüen o no a la temàtica especifica esmentada.


Característiques de les fotografies

- Les imatges han de ser necessàriament originals, propietat del participant i no han d’haver estat seleccionades ni premiades en qualsevol altre certamen o concurs.
- Podran ser en color o en blanc i negre.
- Les imatges que es presentin no poden haver estat sotmeses a cap tractament d’edició ni de programació basada en intel·ligència artificial.
- No s’estableix una mida mínima en les dimensions de les fotografies tot i que la resolució ha de ser de bona qualitat, apte per a poder-se posar a les xarxes socials i/o publicar als diferents mitjans i revistes del COAATT i Fundació COAATT.

 

Forma i Període de presentació

La presentació de les fotos i les dades dels participants es farà en format digital, mitjançant un correu electrònic a: concursfotografia@apatgn.org, indicant el pseudònim de l’autor, el títol de l’obra i, si es vol, descripció. El participant podrà incloure els noms dels seus perfils a les xarxes socials si vol que des del COAATT se l’etiqueti quan es publiquin les seves imatges.
Cada fotografia haurà d’estar denominada de la següent forma: any_mes_pseudònim_número.

El termini de presentació de les fotografies serà el dia 25 de cada mes. Les que es rebin amb dates posteriors, es tindran en compte pel proper mes. Al mes d’agost no es realitzarà concurs.

 

Premis

- Premi mensual, obra guanyadora: D’entre totes les fotografies presentades, la Junta o qui es designi escollirà tres fotografies finalistes que seran publicades a les xarxes socials per acabar escollint la foto guanyadora del mes. La fotografia guanyadora rebrà un import de 70€ en forma de val regal d’entitat comercial o en forma de regal físic d’import igual o superior; i si està col·legiat/da se sumarà la bonificació d’un mes del COAATT.

- Premi anual: D’entre les onze fotografies mensuals guanyadores, la Junta escollirà una foto de l’any, que tindrà un premi de 300€ en forma de val regal d’entitat comercial.

 

FOTOGRAFIES PARTICIPANTS I FOTOGRAFIA GUANYADORA:

- Gener 2024

- Febrer 2024

- Març 2024

- Abril 2024


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.