Actualitat

Vés enrere

CONDICIONS PER PUBLICAR EN UN PÀGINA WEB UNA DECLARACIÓ DE PRESTACIONS SOBRE PRODUCTES DE CONSTRUCCI

CONDICIONS PER PUBLICAR EN UN PÀGINA WEB UNA DECLARACIÓ DE PRESTACIONS SOBRE PRODUCTES DE CONSTRUCCIÓ

 

REGLAMENTO DELEGADO (UE)  157/2014 DE LA COMISIÓN.

El passat 21 de febrer el Diari Oficial de la Unió Europea va publicar el Reglament delegat (UE) núm. 157/2014 relatiu a les condicions per publicar en una pàgina web una declaració de prestacions sobre productes de la construcció.

Aquest reglament delegat d’aplicació obligatòria a tots els estats membres determina entre d’altres aquests requeriments:

“... Els agents econòmics podran donar accés a la declaració de prestacions esmentada en l'article 4, apartat 1, del Reglament (UE) 305/2011 en una pàgina web, no obstant el que disposa l'article 7, apartat 1, del mateix Reglament, sempre que compleixin les següents condicions:

a) garantir que el contingut de la declaració de prestacions no es modifiqui després de donar accés en la pàgina web.

b) garantir que la pàgina web en la qual s'hagi donat accés a les declaracions de prestacions emeses per a productes de construcció estiguin subjectes a un seguiment i manteniment per tal que els destinataris de productes de construcció tinguin sempre accés a la pàgina web ia les declaracions de prestacions.

c) garantir que els destinataris de productes de construcció tinguin accés gratuït a la declaració de prestacions...”

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.