Actualitat

Vés enrere

CONTART 2024: Oberta la plataforma per a enviament de resums

banner CONTART 2024

Ja està oberta la plataforma habilitada per a la pujada de resums per part dels autors que vulguin participar en el programa científic - tècnic de la X Convenció Internacional de l'Arquitectura Tècnica, que es celebrarà els dies 25 i 26 d'abril de 2024 a Eivissa.

Aquests resums són breus extractes del treball complet en què els autors proposen als avaluadors per parells cecs el tema que s'aborda i com es realitza.

És recomanable incloure també resultats preliminars amb l'objectiu de mostrar la importància del treball a l'àrea temàtica on es presenta.

 

Les seves característiques principals són:

Títol: màx. 20 paraules. Aquest títol serà el mateix també per al treball complet.

Paraules clau: màx. 5 paraules (ex. Calefacció) o conceptes (Ex. Eficiència energètica). Totes començaran amb la primera lletra amb majúscula. Aquestes paraules no es podran modificar de cara al treball complet.

Text: màx. 500 paraules. Es recomana seguir com a estructura: introducció a la temàtica, descripció breu de la metodologia usada, resultats més rellevants i conclusió principal. No ha de contenir acrònims, referències, equacions, figures o taules, ni cal considerar-lo part de la introducció posterior del treball complet.

Autors: màx. 6 autors.

 

L'accés a aquesta plataforma es realitza a través del caixetí que es veu a la web de CONTART 2024 a la part superior dreta.

En el cas que s’hagi participat amb anterioritat al Congrés a les edicions de 2020 i/o 2022 no us haureu de registrar de nou a la plataforma. Únicament incloure el vostre correu electrònic i contrasenya (si no la recorda podeu recuperar-la prement sobre “¿Ha olvidado su contraseña?”)  i accedir per poder realitzar la pujada del vostre resum.

Si, en canvi, no hi heu participat, us haureu de registrar incloent-hi les vostres dades al sistema.

Davant de qualsevol dubte o incidència durant la pujada de resums podeu contactar amb la Secretaria Tècnica a través del telèfon 91.330.05.65 o del correu: contart_comunicaciones@viajeseci.es 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.