Actualitat

Vés enrere

CONTART Toledo 2022

imatge CONTART 2022

Rere la suspensió de CONTART Eivissa 2020 degut a la pandèmia mundial, l’Arquitectura Tècnica torna a convocar la major convenció tècnica de la professió.

Els dies 12 i 13 de maig de 2022 es celebrarà al Palacio de Congresos “El Greco”, de la ciutat de Toledo, la IX Convenció Internacional de l' Arquitectura Tècnica CONTART 2022.

El lema escollit per a aquest any, “Compromesos amb la rehabilitació”, resumeix l’esperit amb el que es convoca la trobada i la ferma creença en la rehabilitació d’ edificis com a la millor eina per a descarbonitzar les ciutats i lluitar contra el canvi climàtic.

L’esperada arribada dels fons europeus que contribuiran a la recuperació econòmica postCOVID i que, al mateix temps, actualitzin l’obsolet estat del parc edificatori, convertiran aquesta activitat en una de las més destacades en els propers anys.

El CGATE serà l’organitzador oficial de la trobada, en col•laboració amb el Colegio de Aparejadores y Arquitectos Técnicos de Toledo que, com amfitrions, participaran de forma estreta en l’organització i gestió de tots els preparatius que ja s’estan duent a terme. També MUSAAT, la mútua de responsabilitat civil dels Arquitectes Tècnics, brindarà el seu recolzament i tindrà una presencia activa a CONTART.

CONTART Toledo 2022 és la cita imprescindible del sector de l’ edificació i la construcció. Ponències, debats i molt més abordaran un tema tant important com és la rehabilitació, l’eix central d’aquesta nova edició.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.